Liverpool en Chelsea spelen 0-0 om hoop op Champions League te breken Ook in Wereld

Photo of author

By Annabelle

Liverpool s Mohamed Salah, links, vecht om de bal met Chelsea s Marc Cucurella tijdens de Engelse Premier League voetbalwedstrijd tussen Liverpool en Chelsea in het Anfield stadion in Liverpool, Engeland, zaterdag, 21 januari 2023. AP

Een wedstrijd met weinig kansen en kwaliteit onderstreepte waarom beide teams het moeilijk hebben in de middenmoot van de Premier League en voor een uitdaging staan om door te breken naar de top vier.

Benoit Badiashile en invaller Carney Chukwuemeka kregen in elke helft kansen om te scoren voor Chelsea, maar geen van beiden was klinisch genoeg om Liverpool te laten boeten.

Het is nu drie competitiewedstrijden zonder overwinning voor Liverpool in wat Jurgen Klopp’s 1000ste wedstrijd in management was en zijn 250ste in leiding van de Merseyside club.

Het gelijkspel maakte in ieder geval een einde aan twee verliespartijen voor zijn ploeg.

Chelsea fans kregen een eerste blik op nieuwkomer Mykhailo Mudryk, die enkele veelbelovende momenten liet zien toen hij in de tweede helft inviel.

Maar het team van Graham Potter zal, net als Liverpool, snel moeten verbeteren als het wil stijgen en meedoen om de top vier.