Porto vs. Arsenal: Hoe Champions League online kijken, tv-kanaal, live stream info, begintijd

De Champions League komt weer in actie, met een volledig verslag op CBS, Paramount+, CBS Sport Netwerk en CBS Sport Golazo Netwerk.

• Huidige Records: Arsenal 4-1-1, Porto 4-0-2

Kijken

Wat u moet weten

Mis CBS Sports Golazo Network’s Morning Footy niet, nu in podcastvorm! Onze crew brengt je al het nieuws, uitzichten, hoogtepunten en gelach dat je nodig hebt om het mooie spel in elke uithoek van de wereld te volgen, elke maandag-vrijdag, het hele jaar door.

Na een korte pauze is het eindelijk tijd voor wat meer Champions League actie. Arsenal is de Groepsfase voorbij en moet het nu opnemen tegen Porto in de Ronde van 16 op 21 februari om 15.00 uur ET in Estadio Do Dragao. Ondanks dat het een uitwedstrijd is, is Arsenal toch favoriet.

Voor het eerst in dit toernooi moest Arsenal genoegen nemen met een gelijkspel. Zowel Arsenal als PSV konden in december 2023 niet de overhand krijgen en dus moesten de twee ploegen genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. Arsenal’s doelpunt kwam van Eddie Nketiah in minuut 42, terwijl die van PSV werd gescoord door Yorbe Vertessen in de 50e minuut.

Ondertussen waren Porto en Shakhtar Donetsk in december 2023 samen goed voor 15 schoten op doel, wat het indrukwekkende totaal van acht gescoorde doelpunten verklaart. Porto liep weg met een 5-3 overwinning op Shakhtar Donetsk.

Arsenal’s gelijkspel geeft hen een nieuw toernooirecord van 4-1-1. Porto is de laatste tijd goed op dreef: ze wonnen drie van hun laatste vier wedstrijden, waardoor hun 4-0-2 record in dit toernooi een mooie opkikker kreeg.

De twee teams hebben hard gewerkt om hier te komen, maar er is nog een lange weg te gaan. Kom hier terug na de wedstrijd voor deskundige analyses van de wedstrijd en andere Champions League content.