AC Milan’s problemen gaan door met verlies op Spezia voor 2e leg van CL halve finale Ook in Wereld

Photo of author

By Annabelle

Spezia s Poolse verdediger Przemyslaw Wisniewski (R) scoort het eerste doelpunt van zijn team tijdens de Italiaanse Serie A voetbalwedstrijd tussen Spezia en AC Milan in het Alberto-Picco stadion in La Spezia, op 13 mei 2023. Foto: AFP.

Przemysław Wisniewski en Salvatore Esposito maakten laat in de tweede helft hun eerste doelpunten in de Serie A voor Spezia.

Wisniewski sloeg een rebound in van een schot van Kelvin Amian dat na een corner de paal had geraakt, waarna Esposito een vrije trap over de muur van Milan krulde.

Milan bleef achter op de vijfde plaats, twee punten achter Inter en de laatste Champions League plaats. Inter ontvangt later Sassuolo.

Inter Milan heeft woensdag de eerste leg van de “Euroderby” tegen AC Milan gewonnen. Het tweede deel staat gepland voor dinsdag in het San Siro.

Eerder versloeg Salernitana Atalanta met 1-0 door een overwinning in de blessuretijd van invaller Antonio Candreva.

Atalanta stond op de zevende plaats en vijf punten onder de Champions League plaatsen. De overwinning bezegelde vrijwel een nieuw seizoen in de top-flight voor Salernitana, dat met nog drie wedstrijden te spelen acht punten boven de dropzone uitkwam.