West Ham verslaat Everton met 2-0 en legt meer druk op Lampard Ook in Wereld

Photo of author

By Annabelle

West Ham-spelers vieren het laatste fluitsignaal in de Engelse Premier League voetbalwedstrijd tussen West Ham United en Everton in het London Stadium, in Londen op 21 januari 2023. – West Ham won de wedstrijd met 2-0. AFP

Everton’s winloze reeks in alle competities is verlengd tot 10 wedstrijden nu Lampard de grens van een jaar als manager nadert.

De Chelsea grootheid heeft de publieke steun gekregen van de eigenaren, maar de taak wordt alleen maar zwaarder met Everton als volgende confrontatie met Arsenal, gevolgd door een bezoek aan Anfield.

Bowen schoot in de eerste helft in het London Stadium twee keer raak in een tijdsbestek van zeven minuten. Hij prikte de bal van dichtbij binnen na een kopbal van Kurt Zouma in de 34e minuut. Bowen verdubbelde de voorsprong na een voorzet van Michail Antonio.

Everton dreigde even aan het eind van de eerste helft toen een laag schot van Alex Iwobi in de hoek werd afgeketst door Declan Rice.

Veteraan spits Danny Ings maakte zijn debuut bij West Ham als invaller in de tweede helft, een dag na het afronden van zijn transfer van Aston Villa.