Lifestyle

Zon in je bord: 33 resto’s met zálig terras

Zomer
Een warm weekend voor de boeg: waar zullen we eens reserveren? Het hele jaar lang schuimen de recensenten van Goesting restaurants af, waardoor we deze lijst van de leukste culinaire hotspots met een fantastisch terras kunnen voorschotelen. Ook op Facebook serveert Goesting Magazine elke dag lekkere tips.

ANTWERPEN

© Pho 61.

A piece of Vietnam in Antwerpen
Je vakantie in Vietnam, die boek je gewoon in hartje Antwerpen. Rasechte streetfood recht uit Vietnam – Pho 61 is een traditionele noedelsoep – degusteren op de klinkers van de Antwerpse Grote Markt: globalisering heeft zo z’n voordelen.
Pho 61, Antwerpen.

Veranda zonder veranda in Antwerpen
Geen plastieken tuinstoelen voor deze veranda en zelfs geen veranda tout court, maar een knus binnenterras dat met evenveel rock-‘n-roll werd aangekleed als de rest van de zaak. Strikt genomen is dit restaurant geen nieuwkomer, want Veranda veroverde zijn plekje op de culinaire kaart in een veel kleiner pand in Berchem. Hoewel er meer plaats is in de nieuwe zaak, blijft reserveren een must want chef Davy Schellemans weer hoe je eenvoudige ingrediënten omzet in magie.
Veranda, Antwerpen.