NieuwJe kunt nu naar Fox News -artikelen luisteren!
Volgens een nieuw onderzoek naar een zoekopdracht kan het geestelijke gezondheid ondersteunen totdat het deel uitmaakt van het algehele gezonde dieet.
Onderzoekers van South Dakota State University (SDSU) hebben de gegevens van het American Gut Project geanalyseerd, een groot, open source microbiome -initiatief met meer dan 11.000 deelnemers.
Voedingsstroomontwikkelingen werden getest bij 4.915 volwassenen in het tijdschrift als een abstract in mei, en ze werden samengewerkt door roodvroom kwaliteit en dieetkwaliteit op basis van de gezonde eetindex van het Amerikaanse ministerie van Landbouwafdeling (HI), die een dieet scoorde op een schaal van 0 tot 100.
De vraag naar studie roept ‘oversplificatie’ door vlees te eten als een meer ‘ambitieuze’ van de vegetariërs
Deelnemers met hogere HII-scores hadden minder kans om te rapporteren dat de rallyvrijvink, de post-traumatische stressstoornis (PTSS) en bipolaire stoornis, de post-traumatische stressstoornis (PTSS) en een bipolaire stoornissen.
Degenen die rood vlees aten als onderdeel van een dieet van hoge kwaliteit vertoonden echter extra voordelen.
Nieuw onderzoek suggereert dat het eten van rood vlees als onderdeel van een dieet van hoge kwaliteit de geestelijke gezondheid kan verbeteren. (Estock)
Deze voordelen omvatten het nemen van hoger eiwitten; Zink, selenium, vitamine B -12 en choline zijn een betere toereikendheid van hersenstapelde voedingsstoffen, die het geheugen, de stemming, de spiercontrole en andere functies helpen beheersen; En microboyota in meer levendige ingewanden.
Eerdere studies hebben aangetoond dat bacteriën in de darm neurotransmitters zoals serotonine en dopamine produceren, het middelpunt van stemmingscontrole, kennis en stressrespons en elasticiteit.
Fox News Digital heeft eerder gemeld dat een minder verstoord effect op de buik dan kip een iets minder verstoord effect had op dun rood vlees.
“Wat echt werd gedwongen om te eten is een belangrijk voedingsvoordeel van het eten van rood vlees,” zei Samitijaya Dhak, een universitair docent aan de SDSU’s School of Health and Human Sciences.
Kip eten geassocieerd met een hoger sterftecijfer, suggereert observatieonderzoek
Hij voegde eraan toe dat de eerste zoekopdracht de “minder strikte” methode bij gezond eten ondersteunt, die zich richten op voedingspatronen in plaats van het volledig snijden van sommige voedingsmiddelen zoals rood vlees, dat wordt geassocieerd met eerdere onderzoeksonderwijs en kanker.
“Het suggereert dat de boodschap van de volksgezondheid niet moet gaan over volledige eliminatie, maar over het creëren van een dieet van hoge kwaliteit waar het vet past op het rode vlees,” zei Dhak-tijd.
Gezonde, evenwichtige diëten waren teleurgesteld in degenen die ze consumeerden, PTSS en Bipolar’s lage reactie op wanorde. (Estock)
Desalniettemin waarschuwden experts dat andere studies betrokken waren bij rood en procesvlees in zwakke fysieke en cognitieve gezondheidsresultaten.
Klik hier om u aan te melden voor onze Lifestyle -nieuwsbrief
Een UK-onderzoek uit 2020 uit 37 tot 73 jaar oud heeft de kosten van hogere roodvroom geassocieerd om zwakke problemen, herinneringen op korte termijn en planningsvaardigheden op te lossen.
En meer dan 1,5 10-jarige studie van de Amerikaanse verpleegkundigen heeft aangetoond dat verwerkte typen zoals spek en worst gebonden zijn aan een hoog risico op dementie en dementie hoog risico.
“Dit onderzoek creëert een belangrijk verschil bij het evalueren van rood vlees in de context van een gezond dieet.”
Texas Woodlands-gebaseerde klinische gezondheidspsycholoog PhD Jenny Shields, PhD, vermeldt: “Het moet worden herinnerd dat we nog steeds enkele decennia bewijs hebben met dingen als hartaandoeningen en diabetes en vetrijk vlees.”
Zie FoxNews.com/Lifestyle voor verdere lifestyle -artikelen
“Deze studie wist het niet,” vertelde Shields aan Fox News Digital. “Wat het zegt is dat het in de context van een gezond dieet al niet lijkt te zijn beschadigd in een gemiddelde hoeveelheid dun rood vlees en het kan helpen de voedingsstaten zoals B -12 of zink te vullen.”
Hij zei dat een uitgebalanceerd dieet een sterke rol kan spelen in de basis voor betere focus, kracht en stemming.
Hij heeft toegevoegd dat langetermijnstudies die een wederzijdse relatie moeten bewijzen in plaats van alleen oorzaken door het dieet direct en zonder het dieet te vergelijken, voegde hij eraan toe.
Experts zeggen dat vet rood vlees voedingsstoffen kan bieden zoals vitamine B -12, zink en choline. (Estock)
“De volgende fase van ons onderzoek zal potentiële en gecontroleerde interventionele studies omvatten naar hoe specifieke voedingspatronen en specifieke dieetingrediënten de gezondheid van de hersenen beïnvloeden,” zei Dhak Thak.
Dietvoedingsdirecteur en voedingsonderzoeksdirecteur van de in Colorado gevestigde National Catalman’s Beef Association (NCBA) – die financiering voor onderzoek bood – Fox vertelde Digital dat veel studies worden geassocieerd met rode en chronische ziekten die zijn gehecht aan vlees -etende en langdurige ziekten.
Klik hier om Fox News -app te krijgen
“Dit onderzoek creëert een belangrijk verschil bij het evalueren van rood vlees in de context van een gezond dieet,” zei hij.
Volledige studie wordt momenteel beoordeeld voor publicatie.