Gezondheid

TT: Zulte Waregem haalt De Mets – Oostende strikt Ajax-talent

Transfer Talk
Het voetbalseizoen 2017/2018 nadert met rasse schreden en dat betekent dat de transferperiode stilaan uit zijn voegen barst. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie gaat er voor de miljoenen naar China en waar gaan de Belgische toppers heen? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

Oostende strikt Ajax-talent Zivkovic

KV Oostende neemt de Nederlandse aanvaller Richairo Zivkovic over van Ajax. Dat lieten de Amsterdammers vandaag weten. De 20-jarige spits stond nog twee jaar onder contract in Amsterdam, maar mocht uitkijken naar een andere club.

Ajax nam Zivkovic drie jaar geleden over van FC Groningen, maar verder dan elf officiële duels in de hoofdmacht van de verliezend finalist van de Europa League kwam hij niet. Zivkovic speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Utrecht. Ajax verhuurde de spits eerder aan Willem II.

Voor de kustploeg is de komst van Zivkovic de vijfde inkomende transfer. Eerder trok Oostende ook al Nicolas Lombaerts (Zenit Sint-Petersburg), Ibrahima Bah (Standard), Thomas De Bie (Cercle Brugge) en Nicolas Rajsel (Union) aan.