James Bricknell/CNET

Het belangrijkste onderdeel van elke thermometer -test is nauwkeurigheid. We wegen deze criteria het meest bij het samenstellen van vermeldingen in de beste lijst en zijn de meest wetenschappelijke onder de tests. We gebruiken een thermometer van medische kwaliteit als onze basislijn voor nauwkeurigheid en onderzoeken de variaties van het vleesonderzoek bij die temperatuur.

IJs testen water

Het testen van de thermometernauwkeurigheid omvat meestal een kopje, wat ijsblokjes en water. Vanwege de aard van het water kan het vloeiend en 32F (0 C) zijn, zodat we op betrouwbare wijze kunnen zijn die temperatuur kan zijn. Vul een lang glas met ijsblokjes en voeg water toe – koel water zodat het ijs niet smelt – u kunt dat water tot 32F laten vallen.

Vervolgens kunnen we het verplaatsen totdat de sonde- en vleesonderzoeken van medische kwaliteitsbezagen zijn en de thermometer van de medische kwaliteit 32F kan het verplaatsen en verplaatsen. Wanneer dit gebeurt, registreren we de temperatuurlezing van het vleesonderzoek om te zien wat we onderzoeken, als er variaties zijn.

Waarom gebruiken we geen warmte?

Je zult denken dat het gebruik van warmte zinvoller zal aanvoelen. Dit zijn tenslotte de sonde van het grillen van vlees, dus hoogwarmte is belangrijker, nietwaar? Helaas is de warmte afhankelijk van veel factoren zoals de hoogte en stress die we niet altijd kunnen regelen. Het punt van het water is altijd hetzelfde, hoewel we, ongeacht waar je bent, we kunnen zorgen voor uniekheid van de positie.



Bronlink