Behandelingsexperts met tientallen jaren ervaring beweren dat dit vruchten zijn waarover u twee keer over u moet nadenken
Een Doctor die is afgestudeerd aan de Harvard University, heeft een arts gedeeld die meestal fruit consumeert, kan de darm schaden. Voor de meeste Britten is dit ontbijt te vinden in de meeste fruitkommen, Omdat het vrij goedkoop is om te kopen in de supermarkt.
Gastro -enteroloog Dr. Sourav Shetty deelde zijn ervaring en kennis met zijn 1,2 meter volgers op Instagram (@Doctor.Sithi). Hij drong eerder aan op mensen om elke dag wedstrijden te drinken, omdat trendy dranken mogelijk kankercellen konden opmerken. Nu heeft deze 42-jarige man verschillende vruchten van het beste tot het ergste voor de darm geplaatst-en er is een die het volledig kan beschadigen, vertelt wat de jam is.
In de clip, die van 1,5 meter views houdt en meer dan 7.000, begint hij met de voorlaatste plaats: druiven. Hij zet de sinaasappel op nummer drie, dan de melan en dan peer.
Er zijn scores in de buurt van de top met het nummer zeven Apple, Kiwis en Granaatappel. Het beste fruit dat je voor je darm kunt eten, is zo schijnbaar als bosbes Ze zijn “een van de rijkste bronnen van anthocyanine en oplosbare vezels, die de ziektekiemen voedt, ontstekingen verminderen.
Een veel voorkomende vrucht die over de hele wereld wordt gegeten, Banaan Dat Werd beschouwd als het ergste van de rijp. Dr. Shetty, Californië in de Verenigde Staten, zei: “Zetmeel in (zeer rijpe banaan) wordt resistent, wat de spijsvertering voorkomt.
“Totdat de banaan rijp is, wordt het zetmeel in dit stadium omgezet in gewone suikers. Dit zal de bloedsuiker sneller verhogen en minder brandstof voor de bacteriën van de darm opleveren.
Als hij niet beschikbaar is in Paks, adviseert hij om enkele groene bananen te kiezen, omdat ziektekiemen in de darm het zetmeel stimuleren, waardoor gezonde korte ketenvetzuren voor de dikke darm worden geproduceerd.
De druiven moeten echter worden verwijderd voor uw lichaam om iets beters te doen voor granaatappel. Hij zei: “Druiven bevatten grote hoeveelheden natuurlijke suikers en het kan gemakkelijk zijn om extra te eten.
“Ze zijn rijk aan antioxidanten, maar calorieën zijn laag per vezel.
“Granaatappels zijn gevuld met polyfenolen en antioxidanten die zich voeden met goede bacteriën en een microbiële diversiteit in de darm hebben aangemoedigd en ze redelijke suiker bevatten.
“Oranje biedt vitamine C en wat oplosbare vezels, hoewel niet zoals granaatappel.” Dr. Shetty zegt dat de watermeloenen worden vernieuwd, maar de vezel is laag en het kan glucosewaarden verhogen als het alleen eten.
Hij stelde voor om in plaats daarvan peren te kiezen, omdat ze meer en volledige gevoelens in vezels predikten. Eet echter niet teveel, omdat ze veel gas in het lichaam produceren.
Dr. Shetty heeft een man opgeroepen om appels en kiwi’s te kiezen als een gezond ontbijt, omdat beide de darm beschermen, helpen bij de spijsvertering en niet veel suiker bevatten. Volgens NHSHet wordt aanbevolen dat u dagelijks minstens vijf delen van verschillende soorten fruit en groenten moet eten.
Ze kunnen vers, bevroren, ingeblikt, gedroogd of sap zijn. Er zijn aanwijzingen dat mensen minstens vijf delen fruit en groenten per dag eten, minder risico lopen op hartaandoeningen, beroerte en wat kanker.