Entertainment

Nieuw album Shania Twain verschijnt in september

Door: https://lyrics.az & https://azlyrics.com.az
Vijftien jaar na haar laatste album Up! brengt Shania Twain op 29 september een nieuwe plaat uit. Het album krijgt de naam NOW en er volgde donderdag meteen een voorproefje, want de countryzangeres bracht een nieuwe single uit getiteld Life’s About to Get Good.

In april kondigde Twain al de komst van een nieuw album aan. Life’s About to Get Good is de eerste single van de zangeres in vijf jaar. De 51-jarige Grammywinnares maakte verder bekend dat het nieuwe album twaalf songs telt en er een deluxe versie uitkomt met zestien tracks.

“Ik heb het hele album zelf geschreven dus het is een echte onafhankelijkheidsverklaring”, aldus Twain tegen Entertainment Tonight. Life’s About To Get Good is een vrolijk nummer, zo liet de zangeres weten. “Ik heb geen zin meer in liedjes over zelfmedelijden. Je kan het positieve niet ervaren zonder het negatieve.”

De zangeres verkocht wereldwijd 75 miljoen platen, maar trok zich in 2004 terug uit de muziekwereld vanwege problemen met haar stem. In haar autobiografie uit 2011 schreef ze dat het kwetsuur aan haar stembanden zo ernstig werd, dat ze problemen kreeg met praten. Uiteindelijk wisten artsen de problemen te verhelpen en keerde Twain terug op het podium met een vaste show in Las Vegas,  waar ze tussen 2012 en 2015 meer dan honderd keer op de planken stond.