Songtekst

Kehlani – Intro (U Moet Hier) lyrics

Door: https://lyrics.az & https://azlyrics.com.az
Telefoon

Opa: Prinses, late Valentine ‘ s day
Kehlani: Gelukkig late Valentine ‘ s day, wat doe je?
Opa: “Wat ben ik aan het doen? Waar bent u?
Kehlani: ik ben in de studio
Opa: U bent in de studio… New York? Studio LA? Studio Atlanta? Studio hier?
Kehlani: Studio in LA
Opa: In LA? Prinses wanneer krijg ik je te zien? Weet u dat u mijn kleindochter. Je bent net als mijn dochter. Kom op nu
Kehlani: ik weet
Opa: niet [?] naar de stoeprand. Ik weet dat je de sterren op de top van de sterren en iedereen elke dag heeft om me eraan te herinneren. Weet je wie Kehlani is? Weet u wie uw kleindochter is? Ik weet wie ze is en ik weet wie ze was

Ze zeggen: God geeft zijn zwaarste gevechten zijn sterkste soldaten en wat je niet doodt maakt je sterker. En zo veel als iedereen kan zeggen hoe onoverwinnelijk ik lijken of hoe onverschrokken ik ben of hoe dapper ik moet, ik ben nog steeds een mens. En ik heb gezien wat en ik voelde me meer pijn dan sommigen in hun hele leven, al vóór de leeftijd van zelfs in staat om te kopen een fucking drinken in een bar. Maar ik moet sterk zijn, niet voor mezelf maar voor een groter doel, omdat ik het gevoel dat het mijn plicht is tot ver buiten mij, weet je wel? Buiten het redden van mijn familie. Het is voor de wereld, omdat iemand die er echt nodig om dit te horen. Dus voor iedereen die niet hier om te zien hoe ver ik ben gegaan of hoe lang ik nog heb te gaan. Voor de familieleden die niet of vrienden die ik kwijt langs de weg. Of misschien iemand die ik gaf mijn hart aan die wist niet wat te doen. U moet hier