Entertainment

Jury op proces tegen Bill Cosby geraakt het niet eens

De twaalf juryleden op het proces tegen de Amerikaanse entertainer Bill Cosby (79) wegens seksueel misbruik zijn het na 30 uur beraadslagen niet eens kunnen worden over een oordeel. Dat heeft de jury vandaag aan de rechter laten weten volgens de rechtbank in Norristown, in de Amerikaanse staat Pennsylvania.

De rechter heeft de zeven mannen en vijf vrouwen om gevraagd nogmaals naar de zaak te kijken en te proberen er samen uit te komen. Als dat niet lukt, moet de zaak mogelijk worden overgedaan. De rechter heeft de jury geen tijdlimiet gegeven.

Aanranding
Bill Cosby wordt ervan beschuldigd in 2004 Andrea Constand te hebben gedrogeerd en aangerand in zijn huis. Tientallen andere vrouwen zijn naar buiten getreden met vergelijkbare beschuldigingen, maar die zaken zijn verjaard.

De 79-jarige ster van ‘The Cosby Show’ liet eerder deze week weten hoopvol te wachten op het vonnis. “Meneer Cosby is opgewekt en heeft het gevoel dat de juryleden erg intelligent zijn. Hij is hoopvol dat ze de juiste beslissing nemen,” aldus Cosby’s woordvoerder.

Door: https://lyrics.az & https://azlyrics.com.az