Gezondheid

Griezmann tekent langdurig contract (maar niet bij Atletico)

Antoine Griezmann, de Franse aanvaller van Atlético Madrid, is gisteren in het Spaanse Toledo in het huwelijksbootje gestapt met zijn verloofde Erika Choperena. Dat melden Spaanse media.

Griezmann, die onlangs zijn contract bij Atlético verlengde tot 2022, trouwde gisteren in het Palacio de Galiana, een paleis uit de elfde eeuw.

Volgens de website van het tijdschrift Hola waren Atlético-ploegmaats Juanfran, Torres, Koke en Kevin Gameiro aanwezig. De Spaanse krant El Mundo sprak van “een huwelijk dat de media totaal niet verwachtte”.

Griezmann en zijn kersverse bruid zijn allebei 26 jaar oud en leerden elkaar kennen toen de Fransman nog voor Real Sociedad uitkwam. Ze hebben samen een dochtertje, Mia.

Op 30 juni geeft een andere wereldbekende voetballer zijn jawoord. Dan staat immers de bruiloft van Lionel Messi gepland in het Argentijnse Rosario, het geboortedorp van de Barcelona-ster. Die dag huwt hij met Antonella Roccuzzo, de moeder van zijn twee kinderen Thiago (4 jaar) en Mateo (1 jaar).