Entertainment

Er komt een single voor de Grenfell Tower-slachtoffers (misschien zelfs met Adele)

We kennen Simon Cowell allemaal als jurylid van de vele Idool- en Got Talent-shows. Maar de man heeft ook heel wat macht in de muziekindustrie, en wil die nu aanwenden om de slachtoffers van de Londense brand te helpen.

We hope to confirm a record tomorrow which will raise some money for the many people affected by this tragedy. Making calls tonight.

— Simon Cowell (@SimonCowell)

In de brand van de Londense Grenfell Tower kwamen minstens 17 mensen om het leven, en honderden families verloren hun hele hebben en houden. Die kunnen dus best wat financiële hulp gebruiken, en Simon Cowell wil dat doen met een liefdadigheidssingle. Daarvoor hoopt hij onder meer Adele te strikken, die zelf al haar steun kwam betuigen aan het appartementsgebouw.

Cowell zegt dat hij het idee kreeg toen hij naar het nieuws keek. “Het gaf me kippenvel. Mensen daagden op met water en kleren, en dan die muur met al die boodschappen van mensen… Het zou verschrikkelijk zijn mocht iemand in mijn positie niets doen.” Welk nummer het wordt en wie er zal deelnemen, is nog niet duidelijk. Hij wil wel morgen al opnemen en de single na het weekend uitgeven.

Door: https://lyrics.az & https://azlyrics.com.az